TRIX

Ska du på hopptävling på gräs? Gänga då hålen en gång dagen innan tvättadet genom att spruta in vatten i hålet med en sårspruta som du kan köpa lite över allt t.ex. ifrån Hööks.
Sen stoppa in blöt bomull för att minska riskenatt det kommer trilla ut. Sen när du kommer på morgonen, tar du ut bomullen gängar och i med ny blötad bomull. Lätt som en plätt att få i broddarna på tävlings platsen.
DAGEN

Iris vila idag.
Så hon fick 20 min kroppsmassage, vi var ute och gick i ca 10 min och sedan fick hon äta gräs i 10min.
Tvättade också hennes svans, vilket verkligen behövdes då den var jätte smutsig.
Mamma ska köpa lite tvätt grejor till hästarna så jag kan tvätta av dom helt i helgen :)TIPSDAGENS RIDPASS

Ridigt Iris idag :)
Red bort mot månstorp och annelund. Kändes sjukt bra, hästen har blivit jätte fin efter vila. Nu har hon ju bara vilat i 2 veckor men hennes sår i munnen har läkt ut helt. Ska aldrig mer använda pessoa gummibett då dom har vassa kanster sko hästarna skär sig på. Ska börja ge hästen massage tre gånger i veckan då jag har gett mig fan på att jag ska lära mig det + hon ska streatshas (stavas?) varje dag så blir det nog bättre rörlighet på henne nu till tävlings hösten då det ska kvalas :)
Har varit i falsterbo också och det blev inte så mycket hem köp då jg har en hel del redan. Men detta blev det:

Agria schabrak, luva & höpåsarJacson skötarpåse till tävling

Tre stycken schabrak, 2 allround & 1 dressyr

 
Två mössor ifrån Börjes
Stina Petersson & Stall LM

Stina Petersson heter jag. Föddes året 1992 på sjukhuset i Trelleborg. Är bosatt på en gård i Vellinge Kommun.
Min familj är mamma Ingela, pappa Jan, brodern Johan och pojkvännen Martin.

Mitt hästintresse startade vid tre års ålder då jag också började rida på VHF. Red hos dom i sju år innan dom bytta ägare. Red då för ridlärsre Anna Fröberg som lärde mig grunderna och då hade jag även en liten medryttar shettis vid namn Boy som lärde mig att sitta rätt i sadlen (kastade annars av en).Började rida på ÖRS och red där i tre år.

Men för att göra en lång historia kort...
2006 Fick jag min första foderhäst, Hilding Hammar även då slutade jag på ridskola. Jag skulle ha Hilding som en hopphäst men märkte att han var mer anpassad för dressyr. Och jag hade så rätt så. Vi sadlade om helt til dressyren och tävlade väldigt mycket. Vi tränade aldrig för någon dressyrtränare men lyckades ändå vinna två klubbmästerskaps klasser och kvala till DM i dressyr. Men tyvärr fick vi inte chansen att vara med då jag skulle lämna tillbaka honom. 
Så jag letade häst i ett halv år och hittade sedan Iris 08. Hon blev min nya tävlings häst och var helt avlad för hoppning och med henne ska jag försöka nå eliten i Sverige.RSS 2.0